| Bedminton | Tenis | Florbal | Futbal | Aerobik | Golfový trenažér |
Milý návštevník!

V tejto časti stránky je miesto pre Vaše otázky, na ktoré by ste sa radi dozvedeli odpoveď. Najčastejšie a najzaujímavejšie otázky s ich odpoveďami budú zobrazené na tejto stránke.
E-mail: 
Otázka: 

Odosielateľ: Csaba.Varga@molex.com

Otázka: Vazeny prevadzkovatelia,

Na zaciatku mojho mailu chcem tlmocit moje uplne sklamanie co sa tyka Vasich sluzieb.
Na internetovej stranke propagujete Cassosport ako spickovy komplex a na druhej strane je to budova pod uroven.
Zazil som to vlastnej kozi vcera pri planovanom predstaveni tanecnej skupiny Experidance z Budapesti, ktoru zrusili kvoli neakceptovatelnym podmienkam.
Ani sa im necudujem lebo pri teplote 16°C je to nezmysel.

Take akcie urcite neprispeju Kosiciam ziskat titul - mesto kultury v ramcu EU...

s pozdravom
Varga
Odpoveď: Vážený pán Varga,

CASSOSPORT sa stane špičkovým komplexom až po dokončení II. etapy rekonštrukcie. Zatiaľ bola zrekonštruovaná len športová časť, v ktorej ste predpokladám neboli a ktorá je v olympijskej kvalite.

Multifunkčná hala v ktorej sa konalo predstavenie sa nachádza v časti, ktorá ešte nebola zrekonštruovaná, z dôvodu obštrukcií (nevysporiadaných pozemkov) zo strany Mesta Košice.

Už dva roky sa usilujeme s Mestom dohodnúť, aby mohol v Košiciach vzniknúť kultúrny a športový stánok. Pritom od mesta sme nežiadali ani 1,- Sk podpory, hoc v iných mestách priamo mestá financujú podobné zariadenia (či už investície, alebo prevádzku).

Priamo k predstaveniu:
Spoločnosť, ktorá organizovala dané predstavenie mi nepripadala profesionálne, keďže zmluvu o prenájme prišli podpísať deň pred akciou bez zvýšených požiadaviek. Cez to všetko sme sa snažili zabezpečiť kultúrne prostredie a zároveň aj dokúrenie priestorov externými zariadeniami. Ale uznajte, ani dom sa Vám nepodarí vykúriť, keď máte otvorené všetky okná (to bol aj ich prípad, na ktorý sme upozorňovali, že keď budú mať otvorené veľké zadné dvojkrídlové dvere nebude to možné).

Pri akciách v našom centre organizátori zabezpečujú navážanie techniky a scény v noci a nie pár hodín pred samotnou akciou, tak aby sme vedeli poskytnúť príjemné prostredie. Cez to všetko som presvedčený, že dôvod zrušenia predstavenia bol inde ?......( slabá propagácia, malý záujem, málo predaných vstupeniek cca 150 ). Poznámka: naša hala je stavaná na kapacitu do 3 500 sediacich divákov.

Tým, že sa koncert nekonal si organizátor znížil svoju stratu na podujatí o približne okolo 100.000,- Sk.

Z vyššie uvedeného si môžete urobiť vlastný názor.
S pozdravom René Pavlík, prezident ŠC CASSOSPORT

Odosielateľ: nikvik@centrum.sk

Otázka: Dobrý deň! Vaša stránka sa mi veľmi páči, je prehľadná a ľahko čitateľná, len si neviem poradiť s on-line rezerváciou! Mohli by ste mi poradiť ako na to?
Odpoveď: Milí návštevníci!

Na našej www stránke si možete zarezervovať miesto alebo hracu plochu v našej športovej hale, ale aj celú halu, na rôzne iné loptové hry. Ako na to? Veľmi jednoducho. Ponúkame Vám viacero spôsobov, ako si možete zarezervovat miesto v hale. Jednou z možností je "On-line cenník". Kliknutím na "On-line cenník" sa Vám zobrazí zoznam služieb s ich cenami. Vedľa niektorých služieb sa nachádza šedý štvorček, čo znamená, že danú službu si je možné rezervovať. Teda je nutné označiť požadovanú službu (kliknutím do šedého štvorčeka), zvoliť požadovaný termín rezervácie, vyhovujúce časové rozhranie a kliknúť na tlačidlo "Rezervuj". Následne sa Vám zobrazia všetky možné termíny pre rezerváciu. Zo zobrazených termínov si zvoľte ten, ktorý Vám najviac vyhovuje, po prípade si zvoľte aj nejaké doplnkové služby, a kliknite na tlačidlo "Ďalej". Po kliknutí naň sa Vám zobrazí obsah Vašej rezervácie. Ak ste s obsahom spokojný, tak stačí vyplniť, dole uvedený, kontaktný formulár a kliknúť na tlačidlo "odoslať"!.

V prípade, že si chcete zarezervovať celú halu, tak možnosť rezervácie sa Vám zobrazí kliknutím na položku "Rezervácia haly" v hlavnom menu. Postup rezervácie je obdobný ako pri on-line cenníku.

Odosielateľ: m.kovalcik@szm.sk

Otázka: Akú adresu má miniliga?
Odpoveď: Stránku Košickej miniligy v malom futbale nájdete na adrese miniliga.cassosport.sk.

| Bedminton | Tenis | Florbal | Futbal | Aerobik | Golfový trenažér |
webdesign & software 2004 © www.bart.sk